Full fart på första advent

Det har varit första advent och det är fortfarande ingen snö, julkänslan är lika med noll typ.
Vitt är det väl allt mysigare när det är lite snö!? Iaf när det ligger kvar och det är mysigt, slask kan ju kvitta, men snö, som det ska vara vid vintern och juletid.
Det blir ju framförallt mycket ljusare på kvällarna när det ligger lite snö på marken.
Man får ju lite julkänsla när man slår in julklappar men den försvinner ju lite när man kommer ut till regn och 10+ grader... Haha

Men på lunch när jag var ute med Ludde så var det faktiskt lite tunn is på vattenpölarna, yey.. ;-)

Annars de senaste dagarna så har det varit jobbande, shoppande, mysande,  jobbande, bakande, julskyltande, syande, pysslande, stå på marknad.. M.M.
Julskyltningen och marknaden höll ju dock på att blåsa bort, det var inte lätt att får upp allt. Men man får vara optimist :-) Det var många gnälliga kärringar där nere vill jag lova.. Hihi
Men när jag väl hade fått alla att förstå att om man öppnar upp baksidan på tältet så blåser vinden igenom tältet och inte tar med tältet så gick det ju lite bättre i alla fall.
Men visst kom det stormbyar from hell med, då fick man hålla hårt i sina saker så att det inte blåste bort ;-)
Men jag fick allt sålt rätt så bra med tanke på vädret.


Julmys med la familia..

Irish coffee till pappa, varm choklad till Molly och glögg till mamma. Mumsigt!

Idag så har vi bara tagit det lungt, i förmiddags så var vi ute i skogen och tog några cachar, sedan så var det jobb time för Henrik och efter det har jag och Molly bara tagit det lungt, så gott! Har varit lite pysslande, lekande och promenader.

Nu den senaste veckan är Molly i någon knytperiod, igår när jag skulle stänga till dörren till hennes rum så hade hon knutit fast hennes dock sulky igenom nyckelhålet och runt handtaget på dörren..Allt som kan knytas knyts fast och allt som kan bli fastknutet är fastknutet här hemma numera.


Måttband i köksskåp och lådor.


Pärlband i stol och bord.


Ugglescarfen fick hålla ihop köksstolarna.


Nu så e det time att småplocka lite och sedan invänta att makenkraken ska komma hem ifrån jobbet och käka lite "kvällsmat" 


_¤-*=_-**POK**-_=*-¤_

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback