Planerat kaos..

Gårdagenn spenderade vi en sväng uppe på kollonin, grävde lite land och la plattor. Så snart ska det planteras. Men får nog vänta någon vecka till iaf, så att det inte är så kallt ute på nätterna, är ju inget kul om allt fryser och dör.
Men det är skönt att allt är ordning så att det bara är att sätta fröna/plantorna med en gång sen.

Efter kolonilivet så åkte vi till Norra på kalajs! Trevligt trevligt! Mycket god smörgåstårta och goda kakor! Mmm!

Väl hemma sen på kvällen så ville inte Molly alls sova, hon härjade runt som en liten blå, och så fort hon la sig ner så gnällde hon till.
Jag antar att det är tänderna som gör ont när hon ligger ner, man vet ju själv hur skönt det är att ligga ner när man har tandvärk/får tänder, det dunkar ju fint! Ajaj...
Och lilla Mollan håller just nu på att få två stycken tänder i överkäken. Och det är båda huggtänderna, de har kommit igenom ut genom tandköttet men det gör nog ont ändå.
Så till sist så fick hon en alvedon och då somnade hon så gott så.


Antar att huggtänderna är de som är värst att få, då det är de som har längst rötter utav alla tänder man har, de kallas ju inte ögontand för inget. (Rötterna kan gå långt upp mot ögat)

Jag satt och grejade lite inne vid mitt skrivbord igår och konstaterade att det ser ut som kaos/kriget där inne just nu.
Halva delen är ju för smyckestillverkning och andra halvand för scrapbooking och sömnad, men just nu så ligger det flugbindningsgrejer överallt på båda delarna av skrvbordet. Suck! Så jag kände att det var dax att plocka ihop det, så att man ser skrivbordet igen.
Men innan de åkte ner i respektive lådor, påsar och askar så var jag bara tvungen att binda två flugor till. Det är ju såå kul!



Det blev en grön och röd liten snygging med lugg.


Och så blev det denna röd, orang, lila saken. Väldig fluffig och söt e han! ;-)

Igår så satt vi även och planerade lite om veckan som kommer, skönt att veta lite om när olika saker skall ske.
Är inte så jätte mycket planerat då det är lång helg och då är det ju skönt att bara vara också, sedan beror ju det mesta på vädret med. Är det fint väder så får man ju passa på att vara ut och på kollonin och fixa runt lite! :-)
Men det blir iaf ett Skövdebesök på onsdag och ev ett Göteborgsbesök på Tors-Fred..


Nu så hller vaktmästaren på att såga ner bäste trädet här på gården, det var ju perfekt att ha bänken under det så hade man inte sol på sig helatiden, perfekt för småbarna mm.
men ifs så kan jag förstå det också, då det förmodligen skräpar ner rätt så bra över parkeringarna så..


Hepp, time att sätta lite fart här hemma, så att man får något gjort iaf! ;-)

**POK**

Permalink Kreativt tillverkat... Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback