Kväll...

Ja ha, nu regnar det igen, sååå träligt! *suck*
Jag som lovade Molly att vi skulle ut och gå och att hon skulle få åka skrinda.. Suck, jaja tur att hon glömde bort det när hon fick sin glass efter maten.. Haha

Henrik jobbar kväll, och det är inte alls kul denna veckan, För det mesta tycker jag att det går kalasbra att han jobbar 2-skift, men denna veckan är det inte alls kul att han åker och jobbar vid 14 och inte kommer hem förrens natten.. Usch! Träligt är det! Tur att jag har mina guldklimpar här hemma!


Jag är fuktansvärt trött på mitt taskiga minne!

När jag väntade Molly så tyckte jag att minnet började svika mig lite, men tänkte att det är nog bara någon gravid hormoniell sak som varar under graviditeten. Men tji fick jag, nu har jag ju värre minne än någonsin, jag glömmer ta mig tusan alt! Mycket irriterande!
Igår så satt jag och försökte komma på var jag hade beställt en specifik ring som jag skulle behöva beställa fler av då jag fått beställningar på det. men kan för allt i världen inte komma på var jag har beställt dem.
Jag kikade igenom olika sider jag kunde tänka mig, sedan kollade jag gamla orderlistor men fann dem inte någonstans.. Suck!
Tur att jag har FL där jag kan gå in till mina kära "smyckessystrar" och fråga om hjälp när jag själv blivit SENIL!


Igår så fick jag min fina slöja och min fina tiara på posten! Såå nöjd!
De är såå fina!
Och nu i veckan så ska jag ner till Nagelspecialisten för lite konsultation om vad som ska fixas inför bröllopet.
Undra hur lång tid det behövs avsättas för hår och smink? Jaja det tar nog sin lilla tid iaf! Hihi
Det ska ju hålla några timmar så det är ju viktigt att det blir ordentligt gjort! :-)


Idag så kom det ytterligare lite bordsdekorationer på posten, som jag totalt glömt bort att jag hade beställt.. *Senil som jag är*
Känns iaf skönt att allt rullar på sakta men säkert! Bra att planera och köpa saker i tid då blir det inte så mycket att göra på en och samma gång sen när det väl närmar sig, samt att det inte blir jätte mycket pengar som ska ut på en och samma gång sen heller.
utan nu är snart allt som går att köpa i förväg köpt. Då slipper man ju mycket utav stressen också! *Nöjd*


Nu kom det en bestämd liten dam spatserande här i hallen som vill "pysska" så det är väl lika bra att vi går och pysslar lite då.. ;-)

**POK**

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback