Lur..

Japp, nu så har jag köp var sin ny lur åt mig och Henrik, det blev var sin Iphone 3GS 16Gb.
Ibörjan så trodde vi att det var någe fel på dem, men det var ju våran dator som var inte så trevlig (Suck på vista)
Men iaf så funkar allting kalajs bra nu!
Vi har varit och flyttat över våra telefon nummer nu idag och då fick vi även 250kr var att shoppa för i butiken, nice.. Blev tre nya skal till lurarna! ;-)
Bra att skydda dem lite iaf, framsidan har vi redan satt på riktig skyddsplast på, kostade ju några 100-lappar men de är det fasiken värt, den är ju sååå mycket bättre än många andra taskiga plast skit som säljs på marknaden!
Har även hittat snygganå skal från USA får nog bli att shoppa några sådana där ifrån, kostar ju typ skit och ingenting därifrån typ 1-3$ och fri frakt.. Najs.. Hihi



Det som jag gillar skarp med telefonen är att den tar bra kort och den är kul, det som dock är på minus sidan är att de har krånglat till allting väldigt när det gäller vissa saker och batteri tiden är fan helt totalt kass!

När vi var i affären så fick sig även Molly en ny mobil, killen som jobbade där gav enne en jättefin rosa slide dummy telefon, hon blev helnöjd.. Haha
Den är verkligen jätte fin, var tvungen att titta lite inne i den och det är elektronik pryttlar där, det är bara skärmen som inte är real.. Haha Hon är nöjd iaf hon går och ringer till mormor helatiden.. Haha

Nu så planeras det tårtor för fulla muggar, två till midsommar och två till på söndag då våran "lilla" Mollan fyller hela 2år... Härligt!

Idag så var vi och badade i sjön för första gången i år, Molly tyckte att det var jätte härligt!
fast hon gjorde en tabbe när hon sprang i.. Hon sprang rakt ut och så snubblade hon till så hon hamnade under vattnet, och det var JÄTTE läskigt!
Bra det då kanske hon tänker sig för tills nästa gång!

Nu så blir det kesella och sedan sova!

**POK**


Permalink Shoppat! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback