Fullspeckad helg!

Denna helgen så har vi haft ett konstant rullande schema... Hihi
I fredags så hade vi lite party för "vanäs" ute på motorgården, började på kvällen och vi kom la hem efter 03.00 någon gång på natten! Hihi Men det var trevligt! Inte allt för hög musik och inga direkta slagsmål, precis som det ska vara! Ludde var med oss i baren och serverade öl, cider och jäger och Molly låg och sov som en stock i köket. Hihi.


Sussar så sött i liggdelen till vagnen! ;-)

På lördagförmiddagen åkte vi till motorgården och städade en sväng, sedan bar det iväg till Ljungstigen och där höll det på och flyttades. Pappa och Nettan har nu flyttat in i det nya huset, det blev så bra så,  det är ju dock "några" kvadrat mindre än det förra! Hehe. Där blev det iaf mat och sedan frammåt kvällen så blev det kortspel och snacks.. Hihi. Mysigt värre!

Söndagen bestod av tidig uppgång och sedan så bar det iväg till Hanken och hämta mormor och morfar och så åkte vi upp till Hallsberg och lämnade mormor vid tåget. Så nu är hon i Ludvika hos sin syster!
På hemvägen så stanade vi till i Askersund och åt middag, trevligt, trevligt!
Sen när vi väl kom till Hanken igen så var inte de hemma så undertiden vi väntade på Ludde så passade vi på att städa bilen ordentligt, jösses att det behövdes, men nu är den så fin så!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback