Nu så...

Nu så börjar det bli rätsida på det mesta! ;-) Så skönt!
Det har hitintills varit en mycket positiv vecka!

Har fått sålt barnvagnen.
Har en ny lgh på g.
Har köpt en ny cykel.

Det är bara 3som fortfarande är IDIOTER!
På tal om 3 så var jag inne på eniro och la ett väldigt negativt omdömme om dem! Mohahaha...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som ni märker...

Så är jag inte direkt så jätte aktiv här nu... Fy skäms... Hihi
Men jag bloggar ändå, fast på annat håll! Är endel inne på Bilddagboken nu...


vad har hänt under den gågna veckan... Humm..
Jag och mamma var i jkpg i fredags och shoppade, vi gjorde stan, A6 och Ikea.. blev lite av varje shoppat, inget större.. mest bara "tröjer och dekaler" ;-)


Molly fick en sköldpadda som spelar musik, och den försökte hon ta livet av med en gång! ;-)


I lördags så var vi i Tibro och kollade läget lite, tankade billigt gjorde vi också, som vanligt hade preem "rea" på bensin, 10,34kr/L så det vara bara att tanka fullt! ;-)
I söndags så tog vi en loppis tripp, först så var vi i lagerförs och sedan bar det iväg till Tidan! ;-)
Vi gjorde inga fynd på loppisarna dock... Hihi kanske inte så väntat men lite kul att komma ut och se vad som händer.

Idag så var vi nere på Bvc (Mollys 4månaders kontroll) Hon går upp bra lilla gumman, dock ligger hon 1sträck under medel på vikten och 2 streck över på längden.. Haha
"Om man är lång och smal ja" ;-)
sedan så bar det iväg till Skövde med Henrik, Molly och mamma. Vi var först på Öb och kollade lite, och där slank det ju som vanligt ner lite konserver, chips mm
Och så tog vi en sväng till Biltema och tittade på cyklar och lite mera mojs, Henrik shoppade vindrutetorkare och dammsugar påsar.. Haha
Sedan så bar det iväg till Coop. Där vi skaffade coop kort, då Henriks är borta och han ändå skulle få betala för att få ett nytt så fixade jag ett helt nytt och så kommer han med där på ett hörn.
Väl inne på Copp så hittade jag en cykel.. Najs... En treväxlad damcykel för 1499kr (tror jag det var). Den var jättefin och svart, cykelkorg och hela kittet. Det var den sista cykeln så därför så var den så billig.. Ett Fynd asså... Hihi. Dock så står pärlan i Hentorp nu, men den skulle komma hit i veckan.. Hehe!  Kalas bra! tur att fam Andersson bor i Skövde när man gör sånna fynd! ;-)
Så nu så ska jag sälja min DBSkärringcykel och Henrik ska ta min GANT cykel, och så ska han sälja sin militärcykel och sin 5växlade herrcykel och kanske montenbiken. Paket cykeln ska han naturligtvis ha kvar!
Henrik irriterer sig förtfarande på sin farbror som tog HANS cykel ifrån hans farmor, det var ju en 7växlad fin crescent cykel, typ ny. Jaja, sånt är livet.. Haha,
Han har ju säkert mycket användning för den när Henrik har alla nycklarna till den... Blir till att borra upp låset! ;-) Mohahaha....
Nå väl, på Copp så åt vi lite paj också, och en hel hög med grönsaker och keso fick man till, det var mycket mumsigt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen måndag äntligen....

Hehe... dagen har varit slapp... Har inte hänt så mycket idag, vi har varit ute och åkt en sväng i kbg, stannade till hons Henriks pappa en sväng och talade, åkte och handlade och sedan hem och lagade mat!

Så här ser det ut en vanlig dag vid middagsbordet ut hos fam Kindbom/Johansson.

Henrik äter, Molly sover och Ludde tigger...  ;-)

I Morgon så ska jag åter igen till F-kassan.. suck på dem!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fullspeckad helg!

Denna helgen så har vi haft ett konstant rullande schema... Hihi
I fredags så hade vi lite party för "vanäs" ute på motorgården, började på kvällen och vi kom la hem efter 03.00 någon gång på natten! Hihi Men det var trevligt! Inte allt för hög musik och inga direkta slagsmål, precis som det ska vara! Ludde var med oss i baren och serverade öl, cider och jäger och Molly låg och sov som en stock i köket. Hihi.


Sussar så sött i liggdelen till vagnen! ;-)

På lördagförmiddagen åkte vi till motorgården och städade en sväng, sedan bar det iväg till Ljungstigen och där höll det på och flyttades. Pappa och Nettan har nu flyttat in i det nya huset, det blev så bra så,  det är ju dock "några" kvadrat mindre än det förra! Hehe. Där blev det iaf mat och sedan frammåt kvällen så blev det kortspel och snacks.. Hihi. Mysigt värre!

Söndagen bestod av tidig uppgång och sedan så bar det iväg till Hanken och hämta mormor och morfar och så åkte vi upp till Hallsberg och lämnade mormor vid tåget. Så nu är hon i Ludvika hos sin syster!
På hemvägen så stanade vi till i Askersund och åt middag, trevligt, trevligt!
Sen när vi väl kom till Hanken igen så var inte de hemma så undertiden vi väntade på Ludde så passade vi på att städa bilen ordentligt, jösses att det behövdes, men nu är den så fin så!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skövde, mys och design.

Idag så har jag, mamma och Kim varit i Skövde en sväng!
Vi var på babyproffsen och kollade lite på rean, mest skit måste jag säga! fanns ju ett fint spjälsängsskydd där men.. Ja det var nedsatt med 75%.. Det är rea det! Men ändå så kostade det 175kr.. Lite väl mycket för ett spjälsängsskydd som jag egentligen inte behöver, så jag sket i det! *Duktig*
Sedan så var vi på jysk och jag skulle shoppa lite tyg, men det jag skulle ha fanns ju naturligtvis inte! *Suck*
men jag hittade ändå 3rullar med annat tyg. Ett rosa med prinsessor och feér på, ett blommigt och ett randigt, jätte fina var det och så kostade de bara 50kr för 5m och det är ju kalas billigt! Så jag fick 15m tyg för 150kr! Så nu så ska jag bara införskaffa mig i en symaskin! Hihi
Jag fixade även en julklapp t henrik i dag, ;-) Om han är nyfiken eller! Jösses! Fniss!

Sedan när vi kom hem så väckte jag Henrik som låg i sängen och hade somnat om... Förvånad jag var... Inte! :-P
Vi fixade lite här hemma sedan så åkte vi ut till Hanken och handlade åt Henriks farmor... Som vanligt! Hehe

Molly satt i min fam här innan idag och pillade och knappade på tangentbordet när jag läste lite på aftonbladet, och rätt vad det var så pillade hon på någon tangent så att alla sidor stängdes ner och nu när man öppnar någon sida, typ mailen så är det sååå liten tex att det inte går och läsa den, vet i fasiken vilken tangent hon kom åt egentligen. Så nu får jag försöka fixa iordning detta också.. Haha! Ingen som vet hur man gör!?! *Funderar*

Sedan så hade vi lite myskväll här hemma, vi fikade, myste i soffan och kollade på bonde söker fru.
Molly somnade som en klubbad säl i min famn, såå go!

Pappa och Mollan tittar på tv, så söta tillsammans! ;-)


Kvälls mys fika till oss och flaska till Molly!

Nopp nu så ska jag sätta mig och pilla klart  med det halsbandet som jag håller på med!




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jävla skit tre! *Idioter*

Nu så är jag riktigt trött på dem på tre, usch fy och bläää!
Har ju som många bekant vet haft mina duster med dem, och jag SKA ta mig tusan avsluta detta abonnemang innan tiden gått ut (det är ju typ 1år kvar)
Så nu till krigets historia, jag har ringt fram och tillbaka till dem, blivit kopplad, blivit omkopplad och mest av allt blivit bortkopplad! *Morr*
Jag har fått brev, blivit uppringd och fått sms ifrån dem. Ja jösses vilken cirkus det här är!
Men nu så i förra vecka så tröttnade jag ordentligt på dem, tröttnade på deras dryga sätt och att de aldrig gör något ordentligt och framförallt att de inte håller vad de lovar!!

Så igår ringde jag dem och hade en djup diskussion med den stackars saten som satt i andra änden, visst det är inte hennes fel att tre är dumma i huvudet, hon är inte den som egentligen skulle få ta all skit, utan det är många som skulle få dela på det egentligen, men nu så råkade hon vara den som tog mitt samtal och då fick hon mitt glada humör att tass med!
Ifs så får hon betalt för att sitta där i andra änden och fixa mina problem, och vill hon inte höra skit och irriterade människor så bör hon byta jobb!!

Nåväl! Iaf så sa jag till henne att jag var trött på detta hattandet fram och tillbaka som har hållt på sedan i Juni och jag "hotade" med polis, ko (konsument ombudsmannen) och att dra dem inför rätta. + att jag sitter med konsument tjänstelagen framför mig och läser upp paragrafer för henne.
Då helt plötsligt blev det fart på dem!
Hon skulle tala med sin chef och bad att få ringa upp mig vid två igen, (Visst tänkte jag det gör hon ju säkert, Not) Så försäkerhetens skull så tog jag hennes fullständiga namn! (sagt och gjort)
Och tro det eller ej, men 14.03 ringer hon faktiskt upp, konstigt nog! (Kors i taket)
Hon säger att jag får avsluta mina abonnemang omgående och då också skicka in telefonerna, får en adress och allt. Ja visst sa jag då, det kan jag välle göra, men vad får jag då för ersättning för allting? Ja det var ju naturligtvis inte hennes avdelning (döhh..) men jag skulle skicka in mobilerna omgående till henne och någon ersättning kunde ju inte hon lova för det var ju som sagt var inte hennes avdelning... utan det var reklamationsavdelningen.
Jag förklarade då lugnt och fint för henne att jag har ju betalat för dessa två mobiler sedan i Mars och jag har ju inga planer på att skänka de pengarna och mobilerna tillbaka till dem! (Idiot)
Hon ber då att få ringa upp dagen efter kl 15.00 (idag) för hon skulle tala med sin chef igen! 

Och idag så ringde hon upp igen!
Hon talade då om för mig att någon ersättning inte var aktuellet, pga av att jag får avluta båda abonnemangen omgående fast det är 1år kvar på bindningstiden och att de inte kan sälja vidare telefonerna pga att de är använda.
Jag har då sedan igår tagit reda på hur mycket det är som jag har betalat för bara mobilerna, och det är över 2000kr, som hon nu påstår att jag inte ska få tillbaka när de får tillbaka "sina" mobiler.
 Varför kan jag då inte få behålla Mobilerna om de ändå bara ska skrota dem!? *Morr*
Jag talar om för henne att hon kan glömma att jag skickar dem utan att få ett jäkla öre för dem, herregud jag har ju typ betalat av dem klart snart ju, så dyra är de ju inte! + Att jag talar om för henne att jag har blivit lovad innan av någon snubbe att få behålla telefonerna om och när abonnemangen avslutas.
Hon kan ju inte göra så mycket åt det iaf säger hon, för det är ju inte hennes avdelning och det är ju inte hon som bestämmer.
Då frågar jag om vi kan göra så att jag skickar tillbaka 1telefon och behåller den andra, men det gick ju tydligen inte det heller. För båda skulle promt tillbaka till tre! (Kompromiss var inte hennes starka sida)
Då tröttnar jag på hennes jidder och säger till henne att jag kommer att polisanmäla dem, ta kontakt med en jurist och dra dem inför rätta + att jag läser upp alla paragrafer om vad jag har rätt till som konsument.
Hon säger att det är reklamations avdelningens sak att ta hand om det där, då ber jag att få bli kopplad till dem, men se de gick ju inte, utan det skulle gå via den tekniska avdelningen och henne.
Jag säger då till henne att du skulle ju inte helle skickat in dina två mobiler utan att få tillbaka vad du har betalt för dem eller acceptera att inte få någon ersättning?!?!
Då ber hon mig åter igen att få ringa upp i morgon. Så efter 15.00 i morgon så kommer hon ringa igen, för då ska hon ha pratat med den tekniska avdelningen, sin chef och reklamationsavdelningen. Humm.. Ja, jag antar att det lär bli ett till väldigt intresant samtal.
Men nu när de håller på och dummar sig så som de gör, då jäklar ger jag mig inte i första taget, då ser jag rött med en gång. Jag SKA ha pengarna tillbaka som jag lagt ut + ersättning!
Så jävla irriterande! Speciellt när jag vet att jag har rätt till det också! *Morr*

Så ja, det var den korta versionen av min dust med tre! Och ännu är den inte över! ;-)

För övrigt idag så har vi inte gjort så möe, fotat barnvagnen som vi ska lägga ut på blocket i morgon.
Varit i Hanken och lämnat en osthyvel till mormor (Hon blev kalas glad) Jättefin var det iaf.
Sedan så har jag diskat och kokat nästan alla nappflaskor idag, Skönt att ha det gjort! ;-)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Underbara barn...

Sätter bara in texten här, tänker inte skriva så mycket om den, alla som har barn förstår... ;-)

Barns utveckling!

  • Le det sötaste leende du någonsin har sett.
  • Kräka ner sprillans nya bodysuiten som du just krånglat på.
  • Kräkas i din halslinning.
  • Läcka kiss i din säng fast superdrydeluxeblöjan sitter som ett smäck.
  • Bajsa när du just krängt på tjocktröja, strumpbyxor och overall.
  • Bajsa på din hand.
  • Förvandla dig till en dygnet-runt-öppen mjölkcentral vare sig du ammar eller kör med flaska.
  • Använda dina bröst som gosedjur att bita, dra, snutta och peta på.
  • Gny om du lägger ifrån dig henne i en nanosekund.
  • Lära dig att det går att somna med en bortdomnad rygg och en bebis rakt över halsen.
  • Lära dig att det går att gå upp 4:41 fem månader i sträck inklusive helgdagar.
  • Gurgla de gulligaste ljud du någonsin har hört.
  • Växa från minimänniska till stadig broilerbebis på nolltid.
  • Växa ur svindyra overallen på tre veckor.
  • Lukta så gott så du nästan svimmar.
  • Skrika i falsett rakt in i ditt öra.
  • Lära sig krypa innan du har hunnit barnsäkra spisen, eluttagen, diskmaskinen och....
  • Lära sig gå innan du har uppfattat att du blivit förälder.
  • Banka oavbrutet med muminskeden i bordsskivan.
  • Ta med kladdig mangopurénäve i ditt nytvättade hår och på ditt öra.
  • Få dig att skratta med hjärtat varje dag trots att du bara sovit fem minuter på natten.
  • Permalink Listor Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Händer inte möe!

    Här är det lugna gatan! Så skönt så efter en hektisk helg!
    I Fredags så var vi inne på babyproffsen och köpte en ny vagn, så nu var det gjort! *Skönt* Har dock bara hunnit vara ute och vandra med den 1gång, ifs så har det regnat ganska så mycket, men ändå!
    Det var väldigt ovant att gå med en trehjuling iaf, men gud så skönt för axlarna! Vi skulle köpt en trehjuling från början precis som jag föreslog, eller hur Henrik *Host, harkel* ;-)
    Men Crescenten var kalas bra den med, synd bara att de på deras kontor var/är så muppiga... Hehe
    Saknar dock vändbart handtag på denna, det skulle vara guld, det fanns ju på den andra..

    Nya vagnen!

    Liggdelen heter brun, men jag vet inte riktigt ja, skulle nog säga grå/brun, jättefin färg är det iaf!


    Från sidan!


    Titta så fin den är! Hihi

    Idag så har vi varit ute hos mamma en sväng och lagat pizza där, Mmm.. så gott! ;-)
    Tycker så synd om lilla mammsen när man ser hur ont hon har helatiden *Kramar om* Önskar att det fanns något man kunde göra för henne!

    Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

    Nu så börjar det...

    Nu så har det börjat...Pimpningen av vårat kök! ;-)

    Idag så har jag fixat iordning kaklet i köket iaf, det blev helt annorlunda och jättefint!
    Att så lite kan göra så mycket!

    Lite före och efter bilder!


    Kaklet före...

    Kaklet efter...

    Det blidde mycket mysigare på något sätt. Jag är så nöjd med mitt arbete! Haha

    Permalink Kreativt tillverkat... Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Namn skoj!

    Om du googlar ditt namn och är med ", vad är du?

    Tar mig själv som exempel:

    "Jessica är"


    "Jessica är en slampa"

    "Jessica är ny ordförande"

    "Jessica är i farten"

    "Jessica är tydligen ute"

    "Jessica är ingen dum blondin"

    "Jessica är sexigast i Sverige"

    "Jessica är förälskad"

    "Jessica är inte besviken"

    "Jessica är ett stolpskott"

    "Jessica är snygg"


    Skriv de 10första "Namn är" fast med ditt namn och gör en lista!

    Haha, det var kuligt! ;-)

    Permalink Listor Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Lill Lördag!

    Idag så har vi varit ute och gått en sväng, såå skönt så! Lite kyligt, men så länge det inte blåser så går det ju bra!
    Annars så har det varit en lugn dag.
    Henrik har lagat pankakor! Mm.. Gott!

    Henrik kockar! ;-) En inte allt för vanlig syn i vårat kök!

    Molly och jag satt i soffan och gosade och busade undertiden pappa lagade mat, det är så härligt nu när hon hänger med lite mera! Hon tittar direkt när någon kommer i i rummet, griper tag i allt och stoppar det i munnen naturligtvis.
    Det är såå härligt!

    Gårdagens gullunge! ;-)


    Dagens gullunge!

    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Äntligen!

    Idag så verkar äntligen Crescent fatta att jag inte tänker ge mig när det gäller det här med vagnen och problemen med den.
    Så nu efter två dagars mailkontakt så skickar det en ny vagn i morgon och den skulle komma hit till Karlsborg senast på fredag, Gött!
    Men det är konstigt att man ska behöva tjata, krångla och "hota" med allt möjligt innan de ska ta en på allvar och verkligen fatta. Suck!
    Men nu så är jag så nöjd så. :-)
    Dock så vill ju inte Molly ligga ner i vagnen längre, när man lägger henne där i så försöker hon sätta sig upp, hihi, ser så sött ut!
    Fast man behöver ju en vagn som man kan ha fullt liggläge i fortfarade, då det ännu inte är bra för hennes lilla rygg att sitta upp helatiden + att hon ofta somnar rätt så omgående när man är ute och går med henne!

    Idag så har vi tvättat hela dagen, suck vad tråkigt det är att passa massa jäkla tvätt tider!
    Jag ska skaffa mig en personlig klädtvättare, kan man inte hyra in en sådan någonstans ifrån!? Haha

    Over and out! Puss!

    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Måndag och Spruta.

    Måndag igen, ny vecka och nya göromål! Fast vi började dagen lugnt med mys i sängen hela familjen!
    Molly övar på att härma storebror!

    Lika som bär... Haha..

    Idag så har vi varit nere på bvc och Molly hade gått upp så bra i vikt så, hon hade gått upp hela 400g på 1vecka, jösses..
    Så idag så fick hon sin 3månaders spruta.
    Hon skrek till lite när bm satte nålen i låret på henne, men sedan så var det inte så farligt alls, hon behövde inte ens ha nappen. Duktig tös man har! :-)
    Men nu på kvällen när hon skulle sova så kändes hon lite varm och var lite kinkig så vi gav henne lite flytande alvedon
    (Skogsbärssmak, jätte gott, men kladdigt som tusan)


    Trött lite kicka äter kvällsmat!

    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Söndag med kalas, halv storm och Fynd!

    Idag så har det varit en rätt så seg dag, har blåst halv storm ute och så har det regnat som vanligt! Hihi.
    Vi fick inte så mycket gjort innan vi åkte till skövde och kalasade!

    Väl inne i Skövde så fick vi jättegod mat! Mm.. Mumma!  (Tack Jennie!)
    Molly låg mest på golvet och filosoferade och försökte hasa sig frammåt... Så sött!
    Vincent och Julia var verkligen jättegoa och låg på golvet och gullade med Molly, såklart som korvspad så glömde ju jag min kamera hemma på skrivbordet! *Morr*
    Sedan så var vi hos fam Andersson ända tills kvällen kom! ;-) Trevligt trevligt!

    På hemvägen så stannade vi förbi på Coop och köpte lite bröd som vi kom på att vi inte hade något, samt lite ersättning till Mollan och så gjorde jag värdens fynd i rea lådan, vet inte om det stämde eller om det var någon som varit där och trixat med prislapparna (Skiter i vilket gör jag också!) med jag köpte iaf ett jättefint högt, ljusrosa spjälsängsskydd för bara 49kr *kalas billigt*
    Har faktiskt tittat på det förut inne på coop men det kostade då (Original) 249kr. Så nu är jag verkligen nöjd med dagens fynd! Spjälsängsskydd är alltid bra att ha något extra! Har även velat ha ett som varit lite högre.

    Mitt fynd! *Nöjd*

    Inne på Coop så plockade jag också på mig en hel hög med rabattkuponger på Libero miniblöjor, inte för att Molly kan ha dem nu längre (Hon har faktiskt avancerat upp till storlek 2 nu i veckan med hjälp av alla ersättning) Men det finns ju flera som ska ha barn nu snart... Fniss! Bara att komma och hämta dem! 20kr rabatt på varje paket var det iaf. Kalas bra ju! *Blöjor borde vara gratis, samt tamponger*

    På vägen hem från Skövde så såg vi alla fina ljus, blommor, kort samt små hälsningar till den stackars tös som gick bort i Mölltorp nu i helgen, Usch vad hemskt! tankarna for direkt tillbaka till maj månad när jag såg alla saker vid olycksplatsen! *Ryser* Usch! Har det inte hänt tillräckligt med skit med ungdommar som gått bort här nu! *Hoppas*

    När vi kom hem så gick jag ut och gick en promenix med Ludde och Henrik gick in och nattade Molly, jösses vad det blåser ute! Det var ju nästan storm ju, det blåste omkring skit överallt!

    Nopp nu ska här diskas nappflaskor, gör inte mycket mera än att diska nappflaskor, fylla på ersättning, koka vatten och byter blöjor nu på dagarna tycker jag!  Haha, men sånt är välle småbarns livet!

    Puss!

    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Regn och åter regn!

    I morses när vi åt frukost så var Molly med och satt med oss vid bordet, hon tittade och inspekterade allt, speciellt kossan på youghurt paketet, den var ju så röd och fin så den skulle hon prompt ha tag i.. Hehe
    Sedan så efter mycket jobbande och lite ätande så blev hon såå trötter så att hon somnade vid matbordet!
    Såå sött!



    Idag har det regnat nästan hela dagen, usch vad tråkigt!
    Fast samtidigt så måste jag erkänna att det är lite mysigt med höstregn, för då kan man tända ljus och krypa ner i soffan under en filt och mysa.
    Det kan man dock inte göra med vårregn, för då åskar det oftast samtidigt och då är det bäst att dra ur kontakterna ur datorer och tvapparater.
    Fick iaf se två st jättefina regnbågar idag.


    Så fina! ;-)

    Annars så har det varit en lugn dag, jag har fixat och trixat lite här hemma, har satt in foton i album och grejat lite.
    Sedan så har vi varit en liten sväng i hanken och lämnat av lite saker som skulle dit ut.
    Sedan så blev det en sväng till Marias och åt lite kebab tallrik, mumma, konstigt bara att alla pizzagubbar har svårt att förstå att amn vill ha såsen bredvid när man beställer nått, det blir nästan alltid fel.
    Det borde väl vara lättare att ta såsen bredvid jämt så får alla bestämma själva hur mycket sås de vill ha och om de vill ha någon överhuvudtaget.

    Nopp nu så ska här pysslas lite, har massa fina herrsmycken som ska göras klara!

     Puss,puss!

    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Fixat till!

    Nu så har jag satt upp mina nya fina gardiner som jag shoppade nere på Ge-Kås.
    Jag blev såå nöjd! Rummet känns bredare nu på något sätt!



    Nu så ikväll så ska jag klippa till lite plastfilm och sätta på kaklet i köket också.. är så tråkigt med vitt träligt kakel.. hehe

    Permalink Inredning Kommentarer (2) Trackbacks ()

    Shopping, städat, sömn.

    Igår så var det en tidig morgon!
    Jag gick upp vid 5tiden för att fixa iordning mig inför våran ullareds resa, vi shoppade i 5timmar inne på G-kås.. Himmelriket! Haha.
    Hade inget halsont alls igår, men kom dock på vad den kom ifrån, det var ifrån mjölkutdrivnings-nässprayet som jag fick utskrivet av barnmorskan, så nu så ska jag sluta med det och sluta amma också.

    Här kommer lite biler från gårdagens shopping

    Molly grejer! ;-)



    Byxor, behövs när man växer som en giraff.. Hihi



    Massa rosa fina kläder! ;-)


    Bodyklänning + tomtedräkt! Såå sött!


    Film, usb-minne, sd minneskort, lampor och axe + glasögonservetter.


    Lite julsaker också! Julstjärna, + snöflingor. Sedan så en hoppgunga till Molly och en teckningsbok.
    Samt en ram i valnöt till bb-kortet oh blomdekorationer och toalettböcker.. ;-)


    Fotoalbum... behövligt!


    Kläder till Henrik! :-)


    Strumpor + Strumpbyxor till Mollan


    Sängkläder + gardiner


    Mera saker till Molly + en boll till Plutten!


    Leksaker, gardiner, kuddfodral och cellofan.


    Bra och ha saker.. ;-)


    Adventsljusstake + smycken.


    Rumsavdelare/dekoration + Längdmätare till Molly


    Bra att ha saker till köket!

    Sedan så har jag shoppat en hög med julklappar också.. kuligt! + massa kläder till mig!


    Idag så har vi haft faster Jennie och kusin Vincent här på besök idag, trevligt trevligt!
    Och nu så ska vi äta lite mat! Mm.. Gott!
    Sedan så ska vi åka iväg hem till Maggan med en hög handdukar. ;-)

    Kyss och kläm!

    Permalink Shoppat! Kommentarer (2) Trackbacks ()