Regn, mat och träskpaddor!

Nu har det blivit lite segt med allt detta regn! Känns inte så upplyftande längre! ;-)
(fast det är ju ifs lite mysigt, iaf när det regnar på kvällarna)

Idag så har Henrik matat Molly för första gången, så sött så!
Jag pumpade ur mjölk och så gav vi henne via flaska, jätte smidigt, för då vet vi hur mycket mat hon får i sig, tycker att det är så svårt att veta nu annars när hon har sina konstiga kluck ljud för sig.
man vet inte om hon blir mätt på mat eller luft. Men nu så vet vi + att hon vänjer sig vid att bli matad av Henrik och att äta ur flaska, vilket inte var något problem alls! *Skönt*

Henrik som matar Molly


Idag så har vi varit en sväng till Mariestad och flummat runt! Inte shoppat så mycket, hittade lite kläder på rean, och så var vi på nya coop extra och handlade, jösses vad litet det var, trodde att det skulle vara mycket större *Besviken* Så då tog vi oss en tur till willys också.
På willys så skulle vi ta en sån där vagn med barnstol i, men när vi skulle lägga i 5-kronan så gick inte det, för då var själva plastgrejset sönder.
Så Henrik gick och sa till i kassan och frågade hur han skulle göra, då sa hon tyket som jobbade i kassan att de var personalen som gjort så pga att de vagnarna hade en tendens till att "försvinna" och att han fick lämna 50kr i kassan om han ville låna en sådan och då skulle han fån en speciell polett av henne.
Henrik förklarade då att han inte hade 50kr löst utan bara 5kr för att han skulle betala med kort. Ja ha sa hon då, då får ni väl handla utan en sådan vagn då. *Morr* Jävla träskpadda är vad hon var. Ska ta och Maila willys huvudkontor och klaga!


Annars så har jag full sjå att få tag i en bärsele, hade "köpt" en på nätet av en kärring (som tur var inte betalat).
Men hon hade tydligen sålt den nu helt hux flux till någon annan! *Snopet*
Så nu måste jag få tag i en "ny" vore ju väldans smidigt att ha en tills nästa vecka då vi åker till ullared.
Men jag hittar nog någon, har mailat om 5st idag på blocket.
Det kommer ut typ 40st "nya" bärselar på blocket om dagen.. Jösses gör inte folk annat än att sälja bärselar eller.. Haha
I värsta fall så får jag välle gå in på ge-kås själv först och köpa en bärsele där inne och sedan gå ut och plocka upp den och så använda den! Haha
Jag skulle ju igentligen vilja ha en bärsjal, men då vill jag nog ha en ny med beskrivning på knytning och allt, men jösses vad dyra de är! Inte värt de pengarna riktigt! För snart är hon så tung så att amn inte orkar kånka omkring på henne sådär ändå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback