Lördag natt!

Det är precis vad det är nu!
Härligt!
Funderar på att gå ner i källaren och stansa lite smycken, men orkar nog inte klä på mig ordentligt och gå ner för alla trapporna... Haha

Fradagen bestod av lite kalasande hos fam Johnsson. trevligt, trevligt. talade med Sandhar på skype, nice att se henne igen.. Hon såg dock rätt så nyvaken ut... Men hon bodde bra och mådde fin fint!, och det är ju det viktigaste!

Idag så har vi varit på marknad i Mölltorp, och den var rätt så kass ärligt talat..
Sedan så åkte vi hem och lekte i sandlådan och busa på gräset och åt mat!
Efter maten så blev det en tur till Hanken och Henriks farmor som hade ringt och ville ha handlat.. *Ovanligt* ;-)
På hemvägen där ifrån så stannade vi till hos pappa och trollet, pappa var ju dock inte hemma men Robin och Johanna var där istället.
Robin lekte och hade jätte kul ihop med Molly och Mollan tycket också att det var jätte skoj! ;-) Nu vet vi vem som lätt kommer få vara barnvakt framöver! Hihi

När vi väl kom hem igen så kännde jag att migränen var på g så jag gick och la mig i soffan medans Henrik nattade Mollan, Vi hade ju planerat att titta på Robinsson finalen och äta baguetter med räkor och hela kittet...
Men jag piggande till lite efter att jag fått sova någon halvtimma så sen mitt i Robinsson så orkade jag fixa till lite gott! *Mums*
men nu är det allt dax för sängen igen!

**POK**


Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sminkning...

Gårdagen bestod av bus, gos, promenad och ett besök hos farmor och farfar.
Vi satt och tittade på gamla kort, åhh, nostalgi! ;-)
Så här ligt att se hur alla förändras och hur alla såg ut förr! ;-)
Sedan när Henrik väl slutat så var det dax för mig att bege mig nere till nagelspecialisen och bli sminkad, det var jätte kul och intresant!
Jag fick reda lite på vilka färger jag passade i och hur jag skulle lägga min make up för bästa resultat.
Sedan så fick jag en lapp där det stod uppskrivet vilka produkter jag borde använda färger blank/matthetstyper mm.
Jätte kul var det iaf! Sedan så fanns det mycket trevliga erbjudande, så lite smink shopping blev det allt också! ;-)
Känndes ju dock lite skumt att vara jätte fint sminkad och sedan bara åka hem och inte göra något "vettigt" när man ändå var jättefint sminkad, men jaja... Haha

Sedan efter västa  fina sminkningen så blev det lite mat och sedan en tripp till Hanken för min del, och Henrik lånade LL´s bil och hämtade en gungställning vi fått av Kent, så nu ska vi köpa lite nya rep, en babygunga och några nya bultar eller vad det nu var, sedan är det bara till att gunga för kung och fosterland! ;-)

Denna dag består typ av.... Promenad, måste göra lite beställningar jag har och så blir det nog lite dammsugning också! ;-)
Kul schema va?!  Haha

Molly sitter på golvet och roar sig med lite saker som LÅG i loppis påsen, två cult design muggar och en smörknivs tax.
Lägg i taxen, ta ur taxen, lägg i taxen, ta ur taxen... Ja typ..

Well well, dax att plocka lite här och sedan blir det promenix! Får hoppas att ajg slipper regnet bara!

**POK**

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Picknick och scrappat

I helgen så var vi ju även ute och picknickade lite, så mysigt så!
hela familjen på en filt! ;-)


Pappa Henning


Sötnöt Molly


Tiggar Torsten...

Det var iaf en mycket trevlig picknick! Ludde strosade omkring och luktade, molly åt, matade Ludde och kröp omkring i gräset, så härligt så! Precis så som härliga varma lediga maj dagar ska vara!


varsegod, vill du smaka!?


Barn på rymmen!


Inte lätt att rymma med en pappa som övervakar en...

Idag så har Henrik varit hemma och varit pappa ledig ;-)
Jag har varit nere på vårdcentralen och tagit cellprover, mycket bra att de gör de även på oss "yngre" kvinnor numera tycker jag. förut var det ju bara de äldre som fick göra det.
Sedan efter vårdcentralen besöket så tog vi oss en tripp, vi åkte till Skara, gick i lite affärer, åt glass och bara mös..
Molly sov i bilen hela vägen till Skara och sedan helavägen från Skara till Skövde.
Väl i Skövde så åkte vi till fam Andersson och åt jättegoda muffins, lete i Elliots nya rum (Henrik somnade) och så kidnappade vi kaniner.. ;-P
På vägen hem så fick jag underhålla Mollan så att hon inte skulle sova.. Vilket gick bra! Vi stannade till på mölltorps pizzerian och köpte Moppe macka, Molly mumsade för glatta livet! Hihi

Fick ju för ett tag sedan för mig att jag skulle göra iordning en bok där jag skriver lite priser samt beställningar till mina smycken, och nu när vi väl var i Skara idag så passade jag ju naturligtvis på att smyga in en sväng på slöjddetaljer och köpa mig lite papper som jag tänkte använda till detta.
Så när vi väl kom hem och molly sov så började jag fixa lite med min bok, jag hittade en gamal bok som det inte var skrivet någonting i så den blev mitt offer.


FÖRE (Ful och tråkig)


EFTER (Mycket förggladare och finare)

Så ser den ut än så länge iaf, den är nu helt pimpad på utsidan av pärmarna (Tror jag), nu så ska insidan av pärmarna få sig en make over också.. Hihi.
Hade tänkt sätta något fint, men slitstarkt papper där och sedan ev göra någon liten ficka med lite text eller nått, jaja hur det blir det får man se sen när det väl blir klart.
Man vet ju aldrig vad fantasin hittar på just i det tillfället då man håller på med den! ;-)

Nopp dax att knoppa

**POK**

Permalink Scrapbooking Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn, sol och Ledighet

Ja ha... Och mitt inlägg jag skrev försvann tydligen då... MORR!

Hur som haver så får jag väl skriva om då.. Humm...
Vad hade jag skrivit!?!

Jo, i torsdags så var vi i Hjo på marknad, det var mycket trevligt! Vi shoppade inget speciellt blev lite småsaker som vanligt, sedan så fikade vi med Elina. Sedan så åt vi lite glass och Molly fick remmar av Elina.
Molly var helnöjd över remmarna hon åt upp alltihopa och blev jätte kladdig! Haha Så då blev det till att gå hem till Elina och tvätta av henne lite! ;-)
Sedan så blev det att åka hem och käka lite mat (Pizzerian) sedan bar det direkt iväg till Tibro och fixa lite med bilen och så hem igen... Haha.. Mycket flängande blir det.. Tur att inte bensinen kostar 12.70kr/L...

Fredagen bestod av en resa till Skövde, där vi besiktigade bilen. (Vilket gick kalas bra)
Efter endel krångel, då det inte går att boka någon tid i deras tidsboknings central under tiden de har lunch (Wierd) Vilket är mellan 12-13.30.. Helt knäppt.. Nå väl, det är ju deras problem!
Jag och Mollan spenderade lite tid på Elins esplanad undertiden Henrik besiktigade bilen.. Hittade inte något speciellt kuligt.
Sedan bar det iväg mot Media markt där de hade special erbjudanden hela dagen..
Efter Mediamarkt så blev det Thaipak.. Mumma.. Såå gott! Bäst av allt var att de missade att slå in efterätten så den friterade bananen med glass blidde gratis! Gratis e gott! ;-)

Nu så har jag beställt två stycken nya stansar.

Ett hjärta och en stjärna.. Kommer bli kalas bra tror jag allt. Nu får vi hoppas på att de kommer i veckan!
Spännande, då ska här stansas ännu mera! ;-)



_-**POK**-_










Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Härligt väder och cykeltur

Både idag och igår har vi varit ute på cykeltur i det fina vädret, såå gott så!
Molly tycker att det är riktigt trevligt att cykla, fast igår när vi cyklade hem ifrån Hanken så somnade hon vid konsum ungefär.. Haha. Många intryck att ta in på en gång och det är ju jobbigt! ;-)

Har ju som sagt varit i Hanken idag, där tog jag tag i och började fixa iordning mitt fönster som har stått där och väntat läääänge nu! jag tog bort allt kittet, plockade ur rutorna och så slipade jag båda sidorna, nu är det bara finsliperiet kvar vid spröjsen, sedan så ska jag ta och "måla" det.
Sen får vi se om det kommer i några speglar i det eller om jag hittar på något annat kul med det, det återstår att se... Hihi, men bra blir det nog i vilket fall som hellst skulle jag tro! ;-)

Igår så tittade vi på film (Henrik somnade inte ifrån den helt totalt, wow! Han slummrade bara till lite!) Vi såg iaf Allt flyter, och ja... Vad ska man säga, en lite halvkul speciell svensk film!

I lördags så var jag och Christhine och fikade på tant Lottas, härligt att sitta ute och fika! Det är så mysigt där nere, synd bara att det blåser endel vid sjöarna!

Natten mellan fredag och lördag så Lotta och lennart (Henriks föräldrar) inbrott i cykelaffären, träligt när folk inte kan se skillnad på ditt och mitt!
Men frågan är ju hur länge det dröjer innan antingan någon talar bredvid mun, eller att polisen kommer på nått!

*POK*


Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mm....Slapp, slö och likgiltig


Idag så har det varit en seg dag...
Har varit trött och allmänt jätte seg! vaknade sent, Molly sov länge, gott, men allt blir så fel då bara.
Molly hostar så nu när hon sover, uscha, det gör riktigt ont i en när hon ligger där inne och hostar, bara hon inte får samma som jag hade när jag var liten.
Idag har jag iallafall fixat iordning det sista på några beställningar jag hade, ska skicka iväg dem i morgon.


Alexandra


Meli


Kristin

I morgon har vi tvätt tid.. Blää vad tråkigt! Och nu funkar bara 1maskin i källaren också, ja eller det gjorde det sist vi tvättade iaf, de kanske har hunnit laga den nu.

Fredagen består av en resa till Skövde, Henrik ska till kss och träffa sin läkare..
Sedan så blir den nog en tripp till stan också..

Hepp, vad ska man hitta på.. Alla sover.. Molly sover sedan kl 19.. Henrik sedan 21.20.. och Torsten, ja han sover ju typ jämt...
Blir nog till att scrappa lite tror jag... När man ändå kan får man passa på!  ;-)

Permalink Smycken Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag och Städning

Och så var det söndag igen då... Suck!
Molly är ff sjuk, dock ingen feber längre men hon är hostig och snorig..
Min hosta sitter så fin kvar också, usch blir så trött p det.

Igår var vi och kollade på en Lgh, ja vad ska jag säga... Den köper vi inte! Hihi
Den var inte renoverad sedan 1970 så köket hade härliga röda skjutluckor och sedan var resterande inredning gul och grön.. Sket snyggt! ;-)
Heltäckningsmattor som hade lossnat i hörnena och i mitten vid skarvarna.
Sedan var det ju en 1a ihopslagen med en 2a och de hade varken gjort någon dörr elle valv utan rivit hela väggen, så det var mera som en 2a med ett litet och ett stoooort rum!
Sedan var vi ju lite intresserade av en 4 som vi hittat också, men de skulle ha 8000kr i hyra/månad för den... Lycka till säger jag bara, speciellt med tanke på att den inte ens ligger i karlsborg.
Jaja, men det kommer flera. ;-)


En bild på min glada lilla sjukling! *Helt Mosig!*


Lite bilder på shoppingen från Hjo!
Prickiga stooora lådor, en till mig och mina scrapbooking papper och en till henrik och hans flugbindnings things!
Och så tröjor, strumpor och sockiplast till Mollan.


Köpte en så fin glas burk att ha mina scrapbooking blommor i, den kommer pryda mitt skrivbord så fint så nu efter städningen! ;-)


 
En blomdekoration, tycket att den var så fin så jag kunde inte låtabli att köpa den!
*Love shabby chick*
vet dock inte riktigt vilken blomma den ska få pryda ännu.

Hepp, nu är det dax att återgå till storstädningen!
Har än så länge vikt 8 maskiner tvätt och lagt det på plats, dammsugit, lagat mat, plockat ur och i diskmaskinen, dammat, vikt om alla kläder i garderboben och slängt ut endel som ikke används.
Bytt sängkläder hos Mollan, Rensat ur hennes lekback.
Nu så har jag inte så mycket kvar, nu ska jag bara plantera om endel blommor, fylla på växtnäring och ge endel behövande blommor lite perlite. Sedan så är det mitt kära skrivbord kvar att städa också, men det är ju nästan som ett nöje... Hihi
Jo ska ju byta gardiner också... Fniss!

_.-*POK*-._

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kort..

Här kommer korten som jag utlovade tidigare..


Molly som "klär på sig" Hon är så nöjd!
När hon får tag i en tröja, strumpa, kalasbyxor, ja det spelar inte så stor roll vad det är.
Då lägger hon det på huvudet och ser sååå nöjd ut, påklädd och klar! Så sött!


De två fina orkideérna som jag shoppade på Askersunds marknaden, 70kr/st
Den vita var ju dock lite finare innan Molly fick tag på den! ;-)


Lite övrigt som shoppades, tröja, naturgodis, korv, hjortronsylt, brändamandlar, halsband och foppisar till Mollan.
Mollys foppisar är sååå söta, lite stora men storlek 21 var det minsta som fanns! Hihi


Mollan åker trehjuling på Julias kalas, hon tyckte att det var såå skoj!
Hon skrattade så att hon tappade balansen ibland! ;-) *Så sött*

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Multipysslaren bloggar vidare...

Mm.. är så sugen på att sätta mig scarppa lite nu, har köpt så många nya fina papper, clear stamps, brads och dylikt på sista tiden.. men ikke lätt att göra det när man har en lite huligan som härjar runt, man får inte riktigt ro då, av någon konstig anledning.. Hihi

Och nu de senaste kvällarna har jag varit dö trött när Mollan väl somnat, tror jag håller på att bli dyng förkyld! Blää!

*Molly är så söt, hon sitter här i blöja och försöker att ta på sig sin tröja, hon lägger den på huvudet och är sååå nöjd, sket snyggt* *Älskar mest i hela världen*

Igår var vi på kalajs i Hentorp, det var trevligt! lilla Jullan fyllde hela 11år!
Tänkte ju att jag skulle lägga upp lite kort ifrån gårdagen och veckan som gått men Henrik har ju nallat med sig kameran... humm.. Karlar! Hihi

Henning är för övrigt ute och åker moped med sin svärfar.. Hihi.. 6mil på moped... Låter i mina öron inte så jätte lockande, men får hoppas att han tycker det är kul och att han är nöjd iaf! ;-P
Å andra sidan så skulle nog inte han  tycka att det är så kul att sitta en hel helg i en stor sal med massa tjattriga fruntimmer och pärla.. så smaken är ju som baken...

Molly bara älskar sina nya fina röda foppa tofflor som vi köpte till henne på Askersundsmarknaden i onsadag, de är så söta, såå små, storlek 21, hihi.
Jag shoppade mig även två jätte fina orkideér, och 1najs tröja.
Och Henrik shoppade sig ett halsband, korv och hjortronsylt, haha
Men det bästa av allt var nog helium balongen enligt Molly, snacka om nöjd! Haha.Ludde var dock inte så nöjd över sin nya rumskamrat, han reste ragg och morrade som bara den åt ballongen, snacka om läskig! Haha, Mes vovve!

I tisdags så var jag även på begravning, det var en såå fin begravning, mycket stark!
Begravningar är alltid jobbigt, men speciellt jobbiga är de när det gäller folk som gårbort i förtid, precis som de två senaste begravningarna jag varit på, sandras och Tobys.. Jobbigt jobbigt!

Hepp, dax att klä på huliganen och sedan bege sig ut i det fina vädret! ;-)

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()